Relatietherapie in Groningen

De onderstaande lijst van relatietherapeuten in Groningen is gesorteerd op plaatsnaam. Door op de link meer informatie te klikken kunt u meer informatie van een relatietherapeut bekijken. U blijft daarbij op dezelfde pagina.
Relatietherapeuten in Groningen
Caroliene Rangeeni de Gruijter
Therapieën:
EFT
Lichaamsgerichte psychotherapie
Relatietherapie
Opleidingen:
4-jarige opleiding HBO Algemeen Maatschappelijk werk te Groningen
3-jarige tantratraining 'Leven in Liefde' aan het Sharadia Tantra Instituut te Mook
4-jarige beroepsopleiding HBO Bodymind Opleidingen te Gouda
2-jarige relatietraining 'Growing in love' aan het Aumm Instituut te Nijeholtpade
PSBK bij het CAM Instituut te Utrecht
Beroepsverenigingen:
RBCZ Kloosterstraat 82 4701 KS Roosendaal www.rbcz.nu
SBLP Astersingel 74 2651 PK Berkel en Rodenrijs www.sblp.nl
Heratemaheerd - 24
9737 MT - Groningen
Groningen
06-17322859
 
Overige behandelvormen naast relatietherapie:
EFT en Lichaamsgerichte psychotherapie
 
 
Praktijkinformatie:

Relatietherapie 

Wanneer het niet meer zo lukt eensgezind door het leven van alledag te gaan, dan biedt relatietherapie inzicht en handvatten hoe jullie de liefdesdraad weer op kunnen pakken. Je leert hoe je meer vanuit je hart in de relatie kunt staan en hoe je succesvol herstelpogingen kunt toepassen.

Liefdevol de ruimte nemen in contact met je geliefde partner

De focus ligt op de verbinding, op het (her)ontdekken en (her)waarderen van elkaar binnen de relatie en op het inzetten van jullie beider kwaliteiten om als geliefden weer tot bloei te komen. Voorwaarde is dit samen aan te willen gaan en de bereidheid hier concreet tijd voor vrij te maken.

Worden bepaalde problemen veroorzaakt door de familiedynamiek, dan is het mogelijk een systeemopstelling te doen onder begeleiding van Caroliene de Gruijter van de hulpverleningspraktijk 'Voluitleven'.

Ben je geïnteresseerd geraakt, dan is het mogelijk een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij registertherapeut Caroliene de Gruijter: " Jullie zijn van harte welkom met mij kennis te maken om te zien of 'het klikt' en hoe mijn praktijkruimte eruitziet. Jullie kunnen dan ook met vragen komen over aangeboden methodieken en over mijn werkwijze als therapeut."